MINIWORLD-ROTTERDAM

Miniworld – Rotterdam

Ons Erfgoedcentrum steunt het werk van Miniworld!

Het ‘Koninklijke Rotterdamsche Lloyd’ Erfgoedcentrum en Miniworld hebben met elkaar gemeen dat ze een stichting zijn en het verleden met hart en ziel koesteren. In het geval van Miniworld gaat het met name over booming city ‘Rotterdam’…….. zoals het ‘gisteren’ was.  

In deze grote overdekte miniatuurbeleving, op korte loopafstand van het Centraal Station te Rotterdam, is een prachtige wereld in het klein te ontdekken, vol met mooie en vaak grappige details. Je kunt er zien hoe één van de maxi havensteden ter wereld, ook helemaal geweldig in mini  kan zijn.

In Miniworld duurt een dag maar een half uur. Plots wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. Als snel daarna de dag weer aanbreekt, ontwaken inwoners en komt Rotterdam tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa waarin prachtige en roemruchte passagiersschepen liggen …… alles lijkt in beweging!

Eén ding verandert overigens nooit en dat is het weer dat hier altijd prachtig is, want Miniworld is een uitgebreide binnenattractie, met airco! Hier toont een kleine wereld waarin zij groots is.

Omdat het ‘Koninklijke Rotterdamsche Lloyd’ Erfgoedcentrum vanwege de goede relatie met Miniworld, hen van harte bij u willen aanbevelen, krijgt u van hen 15 % korting op entree en rondleiding. Jong en oud ……..  wacht niet langer, print onderstaande coupon uit, neem het mee naar Miniworld en wij beloven dat je iets gaat  beleven waar je nog lang over zal praten en hopelijk ook door zal vertellen …………!